Henk Louf
11-06-2018

Nieuwe campagne website online

Op 14 oktober is het opnieuw zo ver: gemeenteraadsverkiezingen. N-VA Wevelgem trekt naar de verkiezingen met één doel: de absolute meerderheid van CD&V breken én een andere koers in het beleid voeren.

De N-VA-lijst wordt aangevoerd door Henk Louf, succesvol ondernemer en al jaren stuwende kracht van tal van organisaties binnen Wevelgem. Henk staat voor UNIZO Wevelgem, is de drijvende kracht achter de jaarlijkse braderie in Wevelgem, is voorzitter van de voetbalploeg SV Wevelgem City en kon recent nog met zijn nieuwste organisatie “Wevelgem Wintert” een zoveelste pluim op zijn hoed steken.

Maar welke doelen streven Henk en de partij nu na en welke agendapunten zullen zij naar voor schuiven tijdens deze strijd om de stem van Wevelgem? Vanaf vandaag vindt u al de antwoorden op deze vragen op www.henklouf.be. De campagnewebsite vormt een aanvulling op de algemene website van de partij (https://wevelgem.n-va.be/ ) en lijst de ideeën en standpunten op een duidelijke en overzichtelijke manier op.